Tuesday, March 10, 2015

Ephyra Skin Bar

Korang , Ephyra Skin Bar dah officially mula di jual hari nih

So sapa sapa nak cuba cepat cepat order kat Moon ...pm me kat FB pun boleh atau

Mailto : moonpunyerblog@yahoo.com
Tajuk : Ephyra Skin Bar

Mulai hari nih dan sampai habis bulan ni Moon bagi FREE POSTAGE n korang hanya bayar RM 39 tuh sahaja takyah bayar postage RM6

ni bukan baru pakai semalam ya ...Moon adalah antara org yg 1st menerima batch sample hahahah lepas tuh mmg jatuh cinta la sangat ....sampai kan skrg Pak Sutan pun pakai jugak . Patut la sabun tuh cepat je kecik hahahha

Bila dah pakai mmg jatuh cinta , bila dah kecik sabun tuh  dengan tak malu nya mintak lagi . Yer la sebab nih sample saja ...siap bgtau kat Owner Ephyra ...takpa babe , beli pun ai nak hahahha . Betapa nak punya pasal .  Yang penting ai dah cuba and i love iit . Lepas cuci muka rasa bersih n tak tegang atau kering langsung ....n muka nampak cerah n jerawat pun cepat kecut .



Sapa ada masalah kulit berjerawat ...im sure u gonna love this EPhyra Skin Bar . At the same time ia juga mencerahkan wajah ...

So minum Ephyra utk kesihatan dalaman dan Ephyra Skin Bar utk mencuci n menyihatkan kulit wajah dalam masa yang sama


 Harga nya RM 39 Free postage ya u olssssssss sampai akhir bulan nih aje free postage 



EPHYRA SKIN BAR membantu menghilangkan :-

✔ Jerawat/Jerawat Batu
✔ Bintik2 hitam/putih
✔ Parut jerawat & cela
✔ Pori-pori terbuka
✔ Jeragat dan tanda2 penuaan awal
✔ Mencerahkan bahagian muka & badan
✔ Meratakan tona kulit muka
✔ Mengurangkan kedutan halus
✔ Mengawal minyak berlebihan
✔ Mengekalkan kelembapan kulit



Kelebihan  Ephyra Skin Bar 

  • Ciri-ciri antioksida - Apabila sabun yang mengandungi ciri-ciri antioksida, ia benar-benar boleh memberikan kesan yang baik pada kulit anda. Ia dapat membuang racun yang dihasilkan oleh badan dan melindungi kulit anda dari kerosakan yang sedia ada dan selanjutnya.
  • Ciri-ciri anti-penuaan - Pengggunaan  Ephyra Skin Bar secara konsisten dapat merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrinkle / kerut)
  • Sebagai antioksidan kuat - melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti pencemaran, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya.
  • Pencerahan kulit - Tidak semua sabun dapat mencerahkan kulit anda. Ada yang tidak boleh benar-benar memberikan hasil yang anda harapkan. Tetapi dengan  Ephyra Skin Bar, dapat dilihat kecerahan kulit yang mengagumkan tanpa pengelupasan kulit, dan selamat digunakan.
  • Glutathione - bertindak menghalang pengeluaran melanin dalam kulit anda sehingga memberikan efek lutsinar dan kulit anda bercahaya semula jadi dan berseri-seri. Selain daripada itu semua, ia tidak hanya berfungsi sebagai sabun pemutih tetapi produk penjagaan kulit lengkap yang menghilangkan masalah kulit untuk semua lelaki mahupun wanita.

So apa lagi ....boleh la kalau nak cuba ......selagi tak cuba kita tak tahu ...betol tak ?

Baik cepat2 korang order . Sebab Ephyra nih mmg kemain laju la barang habis ...pastuh utk sabun nih plak belum kuar lagi semer dah book siap siap ...alamak termasuk la ai sendiri hahahha

 Jangan gelakkan Moon tau ....yup nih sabun ai . Sampai je parcel kat opis terus gigih bukak . Yer la nanti nak gie solat kan sebelum amik wudhuk tuh cuci muka bersih2 dulu . Lepas tuh baru sedar , alamak mana nak letak nih ...terus naik opis amik box bussiness card yg kosong n simpan dulu dalam tuh ....lepas nih boleh pegi beli bekas comel . Kalau bawak turun pegi surau dlm bekas neh kena gelakkan dek org hahahha .



Siapa nak cuba Ephyra pun boleh PM or email moon

Kita rawat dari dalam n luar


 EPHYRA
RM 197 ( 30 sachet )
RM 68 ( 10 sachet trial pack ) 
 
 EPHYRA SKIN BAR
RM 39



Email : Moonpunyerblog@yahoo.com




1 comment:

Idayu Hashim said...

salam moon...ada lagi ke offer 39 include postage

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...