Saturday, September 19, 2015

Transgluta By Zenia

Please scroll down for new entry


Ramai yg nak kulit yang cantek n nak cerah bukan. Bukan la tetiba cerah cam putih nmelepak tuh but 2 or 3 shade lighter kan. Putih plak bukan hanya muka je putih tapi tangan ke kaki n badan hitam. Teringat plak iklan yg muka putih tangan hitammmm hahahha. Transgluta nih akan make sure selurih badan akan cerah n bukan kat muka aje.


Skrg ramai yg nak cantik dia org pergi inject vitamin terus kan. Tapi kena hati2 jugaks sebab kadang ada jugak yg barang tiruan n kualitinya diragui.

Moon hari tuh duk nampak Suraya Sulatin duk ckp pasal Transgluta nih so curious jugak kan. Lagi pun Su kata Glutathione ni agen pemutih. So kalau lebih dia akan turun kot air kencing sama mcm kita makan vit C jugak. Cuma Glutathione nih more pada kulit..mcm booster la.

Nampak plak ley bantu hilang kan parut...lagi la mak suka kan.


KELEBIHAN TRANSGLUTA:
🌷Memutihkan seluruh kulit badan secara sekata
🌷Glutahione gred AAA dari KOREA
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Mengecutkan jerawat,memudarkan parut dan jeragat
🌷Mengurangkan kedutan, melembutkan kulit kasar dan pigmen kulit yang tak sekata disebabkan cahaya matahari/UV
🌷Kulit jadi kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
🌷Supplement Halal dan Selamat mudah diamalkan
🌷Tanpa perlu membazir dengan suntikan beratus beribu

 


Kenapa anda harus memiliki Transgluta?

  • 100% BAHAN ASLI GLUTATHIONE, VITAMIN C DAN ANTIOXIDANT
  • 250MG ORIGINALLY FR KOREA
  • DIDAPATI DARI DOKTOR COSMETIC DAN DOKTOR SURGERI PROFESIONAL 
  • TUJUAN UTAMA TRANSGLUTA MEMUTIHKAN KULIT
  • FDA APPROVED!
  • THE MOST POWERFUL SPOT CORRECTOR
  • FADING PIMPLES, ACNE SCAR, RED MARKS, DARK SPOT
  • WHITEN SKIN UP TO MAX!
  • HIGHLY RECOMENDED TO ECZEMA PATIENT


Tapi biasalah, tona warna setiap manusia kan lain-lain. Ada yang gelap sikit, ada yang gelap banyak. Jadi hasilnya akan mengambil masa yang berlainan.

  • Kulit yang sederhana cerah akan ambik masa 1-3 bulan
  • Kulit tona gelap ambil masa 3-6 bulan
  • Kulit amat gelap ambil masa 6-12 bulan
  • Kulit Hitam ambil masa 18 bulan keatas


Yang penting ambil secara berterusan, jangan cepat bosan, dan minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Ini penting!


Tq tau owner Transgluta nih sebab cod terus ngan Moon.

so sesapa yg ada nak putihkan kulit nak hilang parut boleh contact nom kat bawah ya.


Instagram : @fy_zeniabeauty

Whatsapp : 
0193715915 ( Anny )
0129184042 (Suraya)
0193173715 (Lin)

4 comments:

azra amira said...

Kak Moon...

Bila kak moon promote barang je, mesti aiolls dihantui.. terus laju2 wasap sue.. hahaha.. ;p

Maha Mahu said...

Laki leh guna juga lah..
Singgah dari blogwalking emas putih....

Maha Mahu said...

Laki leh guna juga lah..
Singgah dari blogwalking emas putih....

Azney Shamsuddin said...

azney singgah BW dari segmen Emas Putih :)

http://www.azneyshamsuddin.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...