Thursday, October 08, 2015

2 bulan bersama Inteemor

Moon pernah share kan yg Moon ada masalah tak period selama setahun 8 bulan selepas lahirkan Sarah. Mmg Moon sebelum nih pun mmg lambat utk dtg bulan balik sebab breastfeeding but ini adalah paling lama.

So Moon mencuba Inteemor sebelum Inteemor dipasarkan lagi. Bila dah cuba sendiri n rasa kehebatannya baru la Moon share ngan org lain. Sebab mmg sah sah ia nya berkesan. It works for me and i hope it will works for other people too.

Ni dah masuk bulan ke 2 Moon amik Inteemor ni. 1 sudu setiap pagi sebelum breakfast. Maknanya kena amik masa perut kosong,

Alhamdulillah..bulan ke 2 pun period dtg elok je n mmg lancar la. Mmg lega.....susah hati tau kalau tak dtg bulan. Sebab macam risau, napa yer sebab sakit ke...tak normal ke apa kan.

So sekarang nih mmg consume Inteemor sahaja. Sebab mmg lengkap dah dalam ni utk kesihatan wanita. Jimat belanja mak hahah takyah nak beli suplement berbotol2.

Bak kata org org tua, badan nak pakai lama. So kenalah pandai jaga...bukan muka je kena cantik....dalaman pun kena la cantik. Tambahan pulak bagi wanita yg dah kawen n dah ada anak.


* credit to Innanie for this pic.

Tujuan Moon amik Inteemor nih adalah utk masalah period tidak teratur. Alhamdulillah Inteemor nih works really well for me. Tried n tested and love it so much.

Takyah susah susah nak merebus segala macam ubat ke apa. Bukak botol je telan.

Moon nih jenis tahan ubat pahit2 tau. So kalau rebus apa apa pun mmg telan je....1 je takleh telan sampai sekarang, iaitu buah mengkudu. Bukan sebab rasa dia, tapi bau dia busuk, Baru je sampai ke mulut hidung detect bau dia dulu hahahha.




Apa itu Inteemor ni

Inteemor adalah keluaran terbaru Ephyra. Ia mmg fokus pada masalah wanita sahaja. Lelaki takley makan hokey.( mana tau tetiba ada lelaki nak jugers heheheh ) Inteemor nih mmg fokus pada peranakan wanita dan bahagian intim wanita.

Ia membantu memelihara kesuburan, kesihatan serta kecantikan wanita. Sebab dlm Inteemor nih juga ada kolegen. So botol Inteemor nih mmg lengkap la segalanya. Bagi perempuan nak jaga kecantikan luaran dan paling penting dalaman ....ehemmmm ehemmm. Baru la tidur pun tersenyum je sampai pagi vleyyyy....eh tetibaaaaaaaa hahahhaha

Dalam Inteemor nih ada 16 herba terbaik serta makanan sunnah.


Herba melayu yg terbaik utk wanita seperti Manjakani, Akar Serapat dan Kacip Fatimah

Herba cina seperti Dong Qui

Makanan Sunnah seperti madu, Habbatussauda, Buah Tin dan delima

dan banyak lagi kandungan yg mmg memberi manafaat dan khasiat pada badan.


Masaalah keputihan

Ha ni adalah 1 masalah...sekarang semua org nak putih. Tapi putih nih adalah putih yg tidak di ingini oleh semua wanita. Say no to this putih iaitu keputihan.

Keputihan mmg menjadi masalah buat para wanita. Tak kira la korang anak dara ke...atau dah kawen atau ada anak. Majoriti wanita ada masaalah keputihan yg berlebihan yg membuatkan dia org tak selesa dan gatal serta menyebabkan jangkitan kuman.

Mmg sesiapa yg ada masalah nih mmg runsing n bimbang. Yerlah nak bgtau kat org misti segan kan. Tapi korang jgn risau. Cuba try Inteemor nih . Sebab ramai yg ada masalah keputihan dah cuba n mmg masalah keputihan tuh berkurangan.


Ada banyak sangat feedback n testimoni mereka yg dah cuba Inteemor nih. Boleh tgk di FB EPHYRA and IG ephyra @ephyra2u



Cara nak ambil Inteemor nih pun sangat senang. Bukak n tuang dlm sudu lepas tuh telan. Rasa pun tak la teruk benor. Ada yg kata rasa tak sedap tapi rasa herbs yg sedap. Seperti rasa herba campur blueberry sket n mcm ada rasa kurma blend.


Bagi yg dah kawen misti senyum je kan bila cuba Inteemor nih

Moon nak cerita lebih2 takley la kan. Sebab kadang tgk ayat dalam majalah n paper pasal laki bini semer tuh Moon tak suka...cam geli geleman pun ada. Tetiba letak gamba katil patah la...letak pakcik n makcik sebagai model. Apa kesssssss...oh noooooooo

So nih kena cuba dulu baru tahu

Sesiapa yg ada masalah seperti yg di nyatakan seperti di atas tuh boleh la cuba

Harga nya sangat mampu milik RM49
n Moon bagi free postage sampai hujung bulan nih

Ni adalah harga pengenalan tau. Kalau nak cuba baik cuba sekarang sementara masih murah. Kalau tak nanti harga more than RM60 ++ cam tuh

So kalau nak beli ley e-mail je Moon. Moon berani jadi dealer sebab moon dah rasa sendiri. Mana boleh kita jual benda yg kita sendiri tak pakai kan. Harus la kita pun kena pakai ngan tekun hahahha


Postage adalah setiap hari setiap pukul 2 pm



Email me at : moonpunyerblog@yahoo.com
Title : Inteemor atau Ephyra atau SkinBar



Ephyra

30 sachet RM 197
10 sachet RM 68

Ephyra Collegen



Ephyra SkinBar
RM 39


3 comments:

Julia Johari said...

Terbaiklah, julia pun suka inteemor ni sis perghhhhhh kaw kaw rasa dia hehehhe

iNNa said...

brg pos dh smpi n bru amik tghari td....nnt nk try inteemor nih camne ye x sabo nk blk cpt...hehehe

Fauziah Tengah said...

Salam, sy email moon x dpt la..mesti x sampai x tau kenapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...