Friday, October 23, 2015

Langsir murah Langsir murah di Sarah Hughes Globe

Sticky post
Please scroll down for new entry

Assalamualaikum w.b.t

Puan Puan dan cik cik adik sekalian. Ni Moon nak bagitau nih. Nanti minggu depan ada sale...mula2 nak buat Sabtu Ahad je tapi sebab ada request utk hari Jumaat maka owner pun bagi 3 hari.

So Jualan adalah selama 3 hari sahaja


23 24 n 25 October 2015
Jumaat, Sabtu dan Ahad
11 am - 4 pm sahaja

Lvl 7 
Sarah Hughes Globe Jalan TAR KL


So apa yg anda perlu lakukan adalah bila dah naik lvl 7, sila cari Moon dulu tau. Kita bersalam salaman ...laga laga pipi dulu muah muah muah then perkenal diri ...lepas tuh Moon akan bagi badge utk korang yer ( harap cukup la 200 badge ai tu..kalau tak ai ganti ngan benda lain dont worry k )

Siapa yg pernah dtg sebelum nih boleh pakai je badge VIP nih kalau ada lagi...kalau tak Moon boleh je bagi yg baru no problem yer sayang sayang sekalian



Jemput la dtg tau sebab nih 3 hari sahaja. Lepas nih harga tak der murah cam ni tau. 

Kain mmg murah...berapa harga kain semer tak dapat la nak letak kat sini kalau tak tak suprise la kan


Upah jahit langsir juga di sediakan . Harga upah jahit utk french pleat biasa adalah Rm 7 sekaki. Sila pastikan anda membawa ukuran yang tepat ya.

 . 








Ada pelbagai kain utk balut sofa atau buat sarung kusyen tau. Kain Upholstery nih mmg elok dan ianya beharga RM 59 - RM89 semeter. Tapi kalau time sale VIP nih harga adalah RM 20 - RM25 semeter. Mmg save


mmg semua yg dtg berpuas hati ...asalnya nak beli sikit tapi terbabas beli banyak. Tetiba terus terasa langsir bilik plak perlu di tukar baru hiks

 Kat atas nih sangat selesa. So anda tak perlu la risau nak berebut kain ke apa. Insyaallah so far yg dtg semua baik baik je hahahah. Kadang ada yg dtg pukul 11 pagi tapi settle semua pukul 3 ptg.

Surau perempuan ada di sediakan di lvl 4 dan surau lelaki pula di lvl 5.


Kain katun katun nih ada yg bidang 110 dan ada bidang 60 . Harga antara RM54 - RM39
VIP badge = RM 25 only semeter




7 comments:

juelee said...

nk pergi.. jumpa kat sana ye kak moon...

nini said...

Seronoknya shopping langsir baru

CIK PUAN ZUGHAI said...

Nak pergi !! Angan2 dah lama ni harap2 kali ni jadi kenyataan. Aaminn :)

haya said...

kak moon... tak reti nk ukur tingkap T_T kalau standard 3 tingkap tu nkkna beli brp meter ye kak moon... help help help. inshaaAllah nk dtg sabtu atau ahad

Izzuddin Shuib said...

InsyaAllah esok ari ahad sy sampai! :)

Shahida Dzulkafli said...

Jeles.. huhuhu

cik hani said...

Alaaa...dah terlepas.
Baru ingt nk cari langsir dan kain sofa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...