Tuesday, May 10, 2016

Transbella by Zenia Soft Launch

Moon berpeluang pergi ke Soft Launch Transbella di Teh Tarik Place , The Mines. Anny n Su jemput sekali. Produk baru u ols….Transbella by Zenia

Su dah bagitau awal awal suh pakai baju purple. Harus la mengikut tema kan. Terus selongkar almari cari baju purple. Gigih gie beli tudung baru. Yg ada kat kedai tuh plak leopard print ni je ....hahahha belasah aje la kan janji purple.

 Rupanya kat Teh Tarik Place ni best la. Siap ada ruang khas kalau ada nak buat private event atau nak buat apa apa. Dalam tu penuh ngan belon n deco warna purple...i likeeee




Ni la Puan Suraya Sulatin  yang terkenal ngan tagline nak uweettt. Su mmg consume Transgluta n mmg boleh nampak beza dia. Bukan la tetiba dia putih melepak cam artis korea ke apa. Tapi mmg nampak kulit dia jadi cerah n bersih.

Moon ngan Anil sampai awal sangat. Gigih suruh Pak Sutan dropkan kat Mines. Ingatkan kita org paling awal....rupanya Mimy and the geng pun sama awal ngan kita org. Jadi sempat la kami posing2 dulu kan. Nanti dah ramai org segan la plaks.

* pic taken from Mimy's blog

Masa jalan nak ke Teh Tarik Place tuh dah nampak Diva Azwan Ali. Wahhh bagus sangat dia sebab awal lagi dah ada.

Siapa tak kenal Anny Ariffin yg pemalu tuh. Pemalu la sangat kan . Sebelum ni kalau amik gambar dia asyik tutup muka je. Hari nih dia takley nak kaver kaver dah hahahha sebab semua pun nak amik gambar dia.

Sebelum ni Anny keluarkan Transgluta yg utk putihkan kulit. Kali ni team Anny keluarkan produk baru plak bernama Transbella. Sedap nama tuh, dah macam nama baby girl aje. 

Hos pada hari tuh harus la Diva AA u ols....mmg tepat sharp masanya dia masuk dalam tempat ni. Tiba tiba terus gamat suasana kat dalam tuh. Memang meriah n penuh ngan gelak ketawa je layan celoteh Diva AA. Mmg nampak profesional n enjoy sangat. Biasa kita kenal Diva AA ni ngan kontroversi dia kan. Tapi bila jumpa dgn dia terus berubah terus tanggapan kat dia sebab dia ni baik la sangat n mmg layan semua tetamu. Hampir semua tetamu dapat selfie ngan dia berborak n etc. Mmg dia layan betul .....wah mmg tip top sangat.

Tambah plak ngan Su....wah Su, nko dah boleh jadi pengacara jugak ni. So far ini adalah acara yg paling best Moon pernah attend. Bukan sebab ni member member ke apa....tapi I really enjoy my self.

The food was great...suasana dalam Teh Tarik Place tu selesa. Lepas tuh Diva AA pandai handle crowd n semua mmg duk ketawa je ngan celoteh dia. Plus penerangan produk pun sangat detail

Duta dia org harus la si cantik manis Atita Haris. Alahai comey sungguh n tinggi lampainya....terus akak sorok lengan akak sendiri sebab lengan akak sama besar ngan peha dia kots. Tak berkelip mata ni duk tgk dia.




Founder – Anny Ariffin, Product Ambassador – Atita Haris yang datang bersama suaminya DJ Nas-T, Blog  Ambassador com partner – Suraya Sulatin, MC Diva AA dan juga dua orang pemenang produk dari IG Diva AA 


Diva AA sangat la happening n sporting habis sebab mmg layan semua ngan baik sekali. Siap ajak semua selfie...bukan sekali dan bukan 2 kali tapi berkali kali hokey.


Bergambar kenang kenangan dengan semua tetamu yang sangat gorjes and happening meletop kebabom ...


 Ni Intan Dayana kawan Su yg memang selalu nampak di blog Su kan. Hari tuh boleh tgk Intan face to face...alahai comey sangat Intan ni. Bila dia tunjuk gambar dia yg before mmg jauh beza....Si Anny yg putih melepak ni mmg dah lama consume Transgluta ni tau.


 sebab susah sangat nak amik gamba dia maka kita candid aje gambar dia n tepek kat sini hahhahah ampun Anny....la la la la la

Moon pernah tulis pasal Transgluta di Sini
 Moon pun sempat tanya, apa beza Transgluta dan Transbella. Sebab dua dua pun macam utk putihkan seluruh badan ...rupanya ada bezanya u ols


Su bg penerangan. Sebab kadang2 ada org allergic pada collagen...so dia org boleh amik Transgluta 

Transbella pula ada collagen dan boleh kunyah kunyah saja utk putih gebu 1 badan...auw

yang pastinya putih satu badan....bukan muka sahaja putih tapi tangan hitam hu hu hu


Testimoni






Cara pengambilan

Transgluta
  • 7 hari pertama makan 2 biji (1 biji pagi dan 1 biji  malam)
  • Selepas 7 hari makan 1 biji saja (pagi sebelum sarapan)
Transbella
  • Makan/Hisap satu 1-2 bijisehari.






PROMOSI TRANSGLUTA/TRANSBELLA COMBO FOR MOTHERS DAY



Beli combo (Transgluta & Transbella) FREE Zenia Foundation for ONLY RM120.00 (Free postage)

or

RM60.00 each bottle for Zenia Collagen, Transgluta and Transbella. Promo dari 8-13/5/2016



WhatsApp Kaksu 0129184042 for order



Harga Asal Transgluta RM110.00 (Promo biasa RM69.90)
Harga Asal Transbella RM90.00 (Promo biasa RM80.00)

Harga Asal Zenia Collagen RM150.00 (Promo biasa RM130.00)
Email : zenia.sales@gmail.com
Hotline : 013-6915915 / 019-3173715



2 comments:

lia ummiirfan said...

cantiknya ye Atita Haris tu.. tinggi lampai orangnya.. produk pun punyai testimoni yang menarik. Tahniah! πŸ‘πŸ‘πŸ‘

wong meimot said...

wah... gambar-gambar kat sini sume santek2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...