Monday, May 15, 2017

Ephyra Lips

Ephyra mengorak langkah lagi sebab sekarang ada kuar produk baru lagi u ols . Produk yang sangat di nanti nantikan iaitu Ephyra Lips . Ephyra dah kembang kan sayap ke Ephyra Cosmetics ....Tahniah buat Amiza n team Oceanlife .


comel je bekas dia . Berbeza dengan lipmatte yg ada di pasaran 


Moon adalah antara Ephyra Agent yg dapat mencuba Ephyra Lips ni awal tau . Mmg sonok sangat bila EPhyra kata Agent boleh beli dulu . Laju je ngoder ...n mmg best bila pakai Ephyra Lips ni

Kesimpulannya yg Moon boleh buat adalah :


RM30 sangat affordable

Texture ringan tapi tak kering sangat cam lipmatte lain . Mmg berbeza. Sampai konpius jap sebab Moon rajin cuba macam macam lipmatte ni. Yg Ephyra Lips ni adalah yg paling moist so far .

Bibir tak kering sebab super senang nak remove . Tak perlu tenyeh sangat .

Terus kan baca k sebab Moon ada share info pasal Ephyra Lips ni











RM30  CREAM TO MATTE LIP COLOR EPHYRA YG TGH FEMES JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI...

 SEBABNYA?


Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja. 
Warna dan kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30 - confirm Puas Hati!
Moon paling suka Amber Rose dan Whisper Nude .

 Light Weight / Rasa Ringan - rasa n tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak n plumping your lips!  Rasanya sangat ringan dan mmg tak rasa setepek ke apa hahah.

Smooth n Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat n sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik. Kalau kita jenis yg suka simple boleh dab dab je n warna dah cun . Hasilnya pun matte tapi tak ultra matte yg bagi effect kering . Ia still  nampak antara matte n creamy.

Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali.

Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama, tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir! 

Ni pakai tisu biasa pun dah boleh remove . Takyah nak tenyeh kuat kuat. Moon ada pernah cuba lipmatte mahal yg dr luar negara . Mmg tahan giler tak transfer langsung kat tisu . Tapi kalau nak remove mmg hazab sebab boleh remove ngan baby oil je . Kita plak nanti nak solat Zohor nak solat Asar kat opis kan. Satu hal plak tiap kali nak amik wudhu nak kena tenyeh bibir ngan baby oil dulu . 

Kalau Ephyra lips ni lap ngan tisu dulu kat tempat duduk ....then terus g amik wudhu . Nak cuci muka tu boleh sabun kan sekali tang bibir kalau kita was was atau nak pastikan muka kita betul betul bersih. Tapi mmg senang n tak perlu effort banyak pun utk remove kan dia . 

Ramai yg dah beli dr Moon pun bg feedback senang nak remove n tak kering.

Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS diperkayakan dgn JOJOBA OIL VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas. 

Tang ni mmg Moon setuju sangat, sebab mmg tak dry. Ada setengah org risau kalau pakai Matte sebab nanti bibir jadi kering n berkuping serta mengelupas . Kadang nak buang pun susah . Trust me Ephyra Lips ni sangat lembab n moist  ....eh lembab n moist tak sama ke ? 

Biasanya kalau pakai matte kita kena lembutkan bibir ngan lip balm dulu kan. Tapi kalau pakai Ephyra lips ni mmg takyah sebab dia mmg dah lembab.

Hasil nya pun idak la kering kontang cam other lip matte but still tahan . 

5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh! Boleh pilih warna kegemaran u ols ...nak yg lembut atau yg garang . Rasanya 5 warna ni mmg u ols kena beli semua .

WHISPER NUDE
πŸ’„AMBER ROSE
πŸ’„PINK PEONY 
πŸ’„SCARLETT PLUM
πŸ’„RED KISS 






With Vitamin E dan Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan &merawat bibir yang kering atau bibir gelap. So kalau anda jenis yg bibir kering pun boleh cuba pakai lipcream ni . Mmg berbeza ok .


5 warna yang GOJESS utk semua warna kulit

WHISPER NUDE
πŸ’„AMBER ROSE
πŸ’„PINK PEONY 
πŸ’„SCARLETT PLUM
RED KISS 

Amber Rose

Whisper Nude 

Akak dah cuba semua warna ok . Abaikan muka akak yg sembab tu ...pembawakkan budak kannnn . Tapi nak juga amik gamba so u ols boleh tgk . Walaupun muka akak tak la secun gamba model kat atas tapi ni real hokey hahahhaha . Nanti akak dah cun sket akak amik balik gamba k . But i love all the color ...

Ephyra Cream to Matte Lip Color dah terjual lebih 5000 batang hanya dalam tempoh x sampai 10 hari selepas pelancarannya pada 2 May yg lalu. Ramai yg order ngan Moon jugak . Asalnya yg order 1 kaler terus order kaler lain jugaks  


Kak Moon 013-3995265 ( boleh whats app utk order . COD Cyberjaya / Putrajaya n BBST )



U ols boleh follow Fb Ephyra n Ephyra Cosmetics utk tahu latest news n offer tau . 









.

1 comment:

Anis Azalea said...

Pembawakan budakkkk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...