Friday, January 19, 2018

Sandwich gemuk dan sedap

Moon nak share 1 benda yang best ni , sejak Moon share pasal sandwich gemuk gemuk and seafood delivery kat IG dan Facebook last time, ramai yang tanya pasal pakej dia org and macam mana nak order .

Ok ni Moon share info ngan u ols semua kay .

Masa Moon sebelum beranak hari tu, Moon sempat order ngan Eja. Acctually Eja ni adalah kawan pada abang Moon . So mmg kenal ngan Eja ni. Since Mon mmg follow IG dia , mmg slalu nampak dia update. Apa lagi terus whats app dia n mintak dia antakan.

Eja ni tinggal area Sepang ni jugak dan dia ada buat delivery area Putrajaya n Cyberjaya serta KL n Selangor . Ni boleh tanya Eja k.


Ni la dia sandwich 3 lapis yg gemuk n isi melimpah ruah . Kalau nak makan mmg kena nganga luas luas n ngappppp . Puas hati hokeyyyyyy

Inti penuh n meriah ....takder la inti main acah acah duk kat tengah aje sket sket ...nindiaaaaaa penuh membuak buak . Mmg puas hati



Jenis Jenis Sandwich

1- Black Pepper Chicken
2- Tuna Mayo
3- Egg Mayo 

Since Moon tak dapat decide nak yang mana satu serta sifat tamak menguasai diri, maka Moon request ngan Eja utk buat pakej campo campo . So boleh merasa semua

Masalahnya ...semuanya sedapppppppppp


Harga Sandwich 

Blackpaper Chicken
. meeting box 20pcs RM28
. family box 15pcs RM25
. regular box 10pcs RM15

. single box 3pcs RM5

Tuna
. meeting box 20pcs RM25
. family box 15pcs RM22
. regular box 10pcs RM12

. single box 3pcs RM4

Egg Mayo
. meeting box 20pcs RM22
. family box 15pcs RM22
. regular box 10pcs RM12
. single box 3pcs RM4


Yang Moon order ni adalah mix lot FAMILY BOX 15 pcs ( special request ni sebab makyong nak rasa semua hahahah )

Mmg 1 hari tu Moon makan ni je . Puas hati ...hilang mengidam n kempunan nak makan sandwich gemuks gemuks ni .


How to order ?

Whats App Eja : 017-3787 446
www.wasap.my/60173787446







2 comments:

mama tisya said...

Mmg nnpk yummy.. Suka sandwich

Rosida Rahman said...

Dapp tu. Moga Mun sihat dan selamat bersalin nanti. Bila agak2nya sale langsir Moon nak buat plak he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...