Thursday, June 09, 2016

Wangian Angkasawan Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina




Nak share something ni. Moon ke launching perfume terbaru Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina. Wow best sangat sebab kali ni perfume didatangkan dengan wangian utk lelaki dan perempuan. So jadi  lepas ni takyah la Pak Sutan nak jeling jeling ke Moon tiap kali Moon beli perfume ahaks . Sebab akan beli juga kat dia

U ols perfume ni sangat wangi hokey. Kebetulan that day akak ada buat sale langsir kat Globe tapi lari kejap sebab dah bagi nama utk jadi agent. Gigih sangat...sebab suka punya pasal terus daftar jadi agent. Plus Moon pun mmg minat Dr Halina n mmg slalu baca blog dia hahahhaha. Tak sangka u ols tetiba boleh berada dlm 1 group whatsapp ngan Dr Sheikh n Dr Halina yg sangat rajin layan agent agent.

 Majlis di Fraser Resident . Agent digalakkan pakai black n pink n gold.


 Tak tahu napa Moon amik gambar ni ....sebab kagum epal pun boleh letak dlm balang cam ni n nampak cantik plak hiks

semerbak bau wangi masa ni sebab mmg dia org spray wangian Desire n Inspire kat sini. Mmg best

 Hi Bella, Auntie snap gambar 1 boleh ....

Comey sungguh dia senyum n kata Sure Auntie

Sessi soal jawab.

 Abaikan muka akak yg sgt excited dpt amik gambar ngan Dr Sheikh and Dr Halina. Happynya dapat  bergambar ngan dia org ....rasa cam nak lompat bintang je kat situ sebab happy. ... ada 1 gambar dr phone..bagi ke Pak Sutan. Dia kata napa mummy kenyeh sampai cam tuh... mana tak senyum u ols...Dr Halina siap peluk dari belakang. Penat akak tahan napas muahahhahaha

 Ok still takley lupa saat berdiri antara 2 ikon ni, sama segak sama lawa.

Memandangkan Moon mmg hantu perfume maka kali ni nak cuba la jadi agent. Pak Sutan kata awak kemain rajin pomot org tuh org ni apa kata awak cuba. Mana tahu ada rezeki.

So very multitasking akak ni u ols ...skrg Kak Moon ada 2 nama la . 1 Kak Moon langsir n 1 lagi Kak Moon perfume auwwwwww

Ini adalah soft launch....so sesiapa nak sila order ngan Kak Moon tau. Sebab kali ni stok sangat limited. Penangan angkasawan negara punya pasal ramai dah place order n book siap siap.

Boleh pre order dulu sebab perfume ni will be ready Insyaallah by end of this month. So siapa nak wangi laki bini ley book dulu tau hahahhaha .


Sila email ke Kak Moon tau

RM 49 each sahaja

Kalau yg isteri alang alang beli tu, sila la belanja husband 1 yer. So wangi bersama sama u ols .



Inspire for Him 
Desire for Her 




 Desire By Dr Halina : Bau Apple and exotic flowers and sensual woods. Ia buat anda rasa fresh n memang sesuai utk daily wear dan anda pasti rasa sgt feminin

Inspire by Dr Sheikh : Bau musky, woody, cinnamon and clove and ember scent. Mmg bau lelaki sangat yg tak terlalu keras.



Wangian ni tahan lama sangat sebab Moon ada bagi Pak Sutan pakai. Mmg sampai petang bau wangi. Besoknya nak basuh baju kerja dia pun duk bau wangi lagi.



Bauan Desire pun sangat wangi . Since ia adalah EDP maka ia sangat tahan lama mula mula cam kuat bau dia ...lama lama ia bertukar jadi bauan wangi yg lembut. Memang berbeza ngan perfume yg Moon pernah cuba sebelum ni. Yang penting sang suami suka and dia describe ngan cara yg a bit klaka ....wangi la mummy dia bau wangi lemak lemak fresh gitu sambil jeling jeling....apakahhhhhhh


Tapi bau dia mula mula bau campuran floral lepas tu kita boleh bau apple tu...n jadi fresh n lembut sangat. Mmg terasa feminin je pakai perfume Dr Halina ni




Sila Email pada Kak Moon kalau nak place order n book sebotol dua






utk Order :

whats app Moon at : 011-3999 0764
moonpunyerblog@yahoo.com

6 comments:

Nur Fannun said...

bestnye dapat bergmbr ngn angkawasn ngara ni..

Mamak Celup Tepung said...

Hai Kak Moon!

wangi lemak-lemak hahahaha takleh bayang bau macam mana.

Tapi kalau boleh dibuat comparison, baunya menyerupai apakah?

anis abdullah said...

Dah email...hahaha teringin nak pakai perfume ni..

Liz Yahaya said...

Dalam gambar Kak Moon dgn Dr Halina tuh, mata Liz terus terpandang handbag dia. Cantiknyaaaaaaa hehehehe

MAF Fashion House said...

nak order macam mane?

Miss Moon said...

Untuk order sila Whats app atau email Moon ya


whats app Moon at : 011-3999 0764
moonpunyerblog@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...