Monday, September 19, 2016

Perfume Dr Sheikh dan Dr Halina

Misti u ols dah tahu akak skrg dengan rasminya telah menjadi Stokis buat Wangian Angkasawan ni . Sebelum ni ramai hokey org ajak buat perfume lain...ajak akak jadi agent tapi masa tuh cam tak terbuka hati plak. Tapi one day ada nampak Dr Halina up satu entry kat blog dia n bgtau dia org akan kuarkan perfume dia org sendiri dan mencari agent utk daftar

Akak masa tu mmg tak pikir dua kali laju je whats app nombo tu n bagitau nak jadi agent. Ni gara gara minat punya pasal kat Dr Halina n Dr Sheikh

So since akak menjadi org terawal mendaftar maka akak dpt la pergi majlis soft launch pelancaran perfume tu. Excited hokey sebab dapat bergambar dengan Dr Sheikh yg handsome tu n Dr Halina yg sangat cantik tu. Tak berkelip mata akak tgk dia org

Skrg dah jadi part of the team...dapat la duk 1 whats app group ngan both of em yg sangat la baik layan pertanyaan semua


mmg peluang sangat dpt bergambo ni . Tapi bila Moon upload entry pasal perfume ni mmg ramai yg order. So masa tu mana mungkin dapat cover semua order kalau akak jadi agent je...terus upgrade jadi stokis terus.

Masa launching tu dah berkenan bau Desire by Dr Halina ni sebab dia bau Apple kemudian diikuti dgn bau Excotic flower and hujung dia ada bau sensual woods. Ada org tanya sensual woods ni sama cam bau woody ke. Well sensual woods ni lagi lembut ia ibarat hutan yg baru lepas hujan hahahhah hebat tak penerangan akak.

But mmg bau fresh apple n lembut bunga bungaan n woody yg lembut. Mmg terasa pompuan sangat pakai bau ni.


botol pun sangat comel kan...berat n padat plak tu. Mmg nampak mahal walaupun harga tak mahal

Perfume ni 30 ml , EDP dan hanya RM 49 each 


Mmg amat berpatutan sebab for me apa saja below rm 50 dikira mampu milik. Ditambah ngan ikon yg femes cam dia org ni ,,mmg menarik tertarik da bom la kan




So kalau u ols rajin nak membeli...alang alang beli sekali utk sang suami. Baru la dia happy....kalau tak asyik awak je membeli....saya peratikan jer hahahha


Moon bukak IG baru khas utk apa yg Moon jual tau. So kalau u ols free boleh la follow IG akak k 

IG : @moonpunyershop

nama pun sangat direct n hampir ngan nama blog ni Moonpunyerblog. So kalau ada nak buat pembelian boleh whats app nom kat atas tu kay...nombo pun senang nak ingat 




Comel kan botol dia. 

INSPIRE By Dr Sheikh for Him 
DESIRE by Dr Halina for Her 


Botol utk lelaki pun nampak perkasa je. 

Pak Sutan skrg mmg pakai perfume ni je manjang. Kalau hari jumaat time nak g sembahyang jumaat tu mmg dia je la semerbak wangi. Pak Arab kat Cyber ni pun boleh kalah tau. Dulu dia slalu suka bau pak pak arab ni...skrg dia konpiden lebih sket bila duk sebelah pak Arab sebab dia pun wangi

Tapi jgn ada minah arab tergoda kat awak sudah laaaaaa hahahhahahha. Ada org kata bau INSPIRE by Dr Sheikh ni ada bau cam Dunhill Red ada org kata cam Paco Rabane....semua adalah cam lebih kurang baunya...musky woody n amber scent.

Tapi kalau Pak Sutan pakai perfume ni....dia campak baju dalam bakul kotor tu, baju lain pun boleh lekat bau perfume dia.  Mmg tahan bau INSPIRE ni 



ni la size 30 ml ..

Kalau u ols nak beli boleh Whats app terus pada Kak Moon k 


Whats app : 011-3999 0764
Email : moonpunyerblog@yahoo.com

Kalau nak COD pun boleh area Salak Tinggi n Cyberjaya 

RM 49 each 
30 ml 
EDP 
HALAL


Jom tgk apa kata blogger Uzu Emas Putih dan Julia Johari
* Moon mmg ikat ngan reben so that bila u ols terima...u ols akan happy sebab mcm dpt hadiah



Ada org tanya ....akak since akak ni stokis akak ada amik dropship tak . Memula tu Akak tak ambil tapi ramai org request so akak pun open utk dropship tapi ni akak open pada 20 org aje tau 

So kalau berminat boleh Whats app Kak Moon. 

Mana tau ada student nak cari duit belanja lebih. Nak mintak duit lebih lebih ngan mak ayah tak sampai hati n kesian kat dia org. So cara dropship amat boleh bantu anda earn some extra pocket money tanpa kuarkan extra money haaaaaa hebat tak 

Buat suri rumah yg nak bantu tambah pendapatan isi rumah pun boleh 

Utk mereka yg dah kerja tapi kadang gaji cukup cukup je kan...kalau boleh dapat extra alangkah bestnya. 

Jom join MOONPUNYERGENG
* DROPSHIP SUDAH PENUH DAN DITUTUP BUAT MASA INI TQ *

 Untuk yg tiada modal nak berniaga ...boleh join dropship

buat yg ada modal dan suka berniaga boleh jadi agent


Kat bawah adalah MOONPUNYERGENG ...come n join us 


KL 

Lenny Sauji : 013-341 5166
Pantai Dalam n Bangsar 

Alia Ali : 017-321 4609
Ampang n Cheras 


SELANGOR 

Shamsida : 019- 234 9496
Jln Kelang Lama, Midvalley, Rawang , Kuala Kubu Bharu 


Aminah : 019-657 3827
Uitm Puncak Alam 

Hanum : 017-244 8064
Puncak Alam 


PUTRAJAYA 

Shida : 019-246 9010
Putrajaya n Sri Kembangan 


NILAI 

Nor Mukminah : 012-6250466
USIM, Nilai 


TERENGGANU 

Ida : 013-954 9232
Kuala Terengganu 


Nisha : 011-1944 3281
KUSZA

Nina : 017-668 2254
Ajil, Terengganu

Najwa Amiera : 014-509 2703
Wakaf Tengah 


PAHANG

Noor Zulaikha : 013-397 1079
Chendor


PENANG 

Hidayah : 017-273 9420
Penang










4 comments:

anis abdullah said...

Baunya memang sedap. Kita pun agak tergedik nak beli lepas tengok Moon post kat IG. Haha really worth it. My husband suka gila pakai. Ok dah. Nak join jadi dropshipla...kata takde keje.

Anim Daim said...

anim nak join DS ajer lah boleh..ade syarat2 nya tak akak

dorsett pink said...

wangi erk

Miss Moon said...

Anis and Anim boleh whats app Kak Moon k

011-3999 0764

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...