Thursday, November 24, 2016

10 hari bersama AnneSuraya Skincare

Hampir 2 minggu Moon pakai AnneSuraya Skincare . Moon pun nak test juga produk member n tgk cam na .Moon pun jeles juga bila tgk testimoni best best tu kan.

AnneSuraya ni best sebab set ni 5 dalam 1. Biasanya set kat market 4 dlm 1 kan. So ni ada extra night treatment cream.

Moon plak spesis yg kalau tukar skincare ada kala akan timbul jerawat baru . So dalam 3 4 hari Moon monitor jugak kan. Tapi tak ada yg naik hokey ....so maknanya AnneSuraya Skincare ni ok ngan Moon . Masa Moon cuba AnneSuraya Skincare ni Moon tgh tak ada apa apa masalah serius cuma muka cam kusam n parut jerawat yg amats degil nak ilang ni. 

Minggu pertama apa yg ketara?

Bagi Moon yg pertama skali Moon rasa adalah kulit jadi cerah sekata. Kulit rasa lembut n lembab je n kurang berminyak sangat.

muka budak comots baru lepas balik kenduri kawen...apa motip pegang bunga pun tak tahu la ...konon konon sweet latew.

Pak Sutan pun ada tego napa muka awak nampak cerah sket. Tapi mmg betul , dalam tak sampai seminggu muka dah nampak cerah n bersih . Ada few parut lama start pudar.

Moon paling suka facewash n day cream AnneSuraya ni sebab facewash tu bau ala tutti fruity and mmg bersih sangat mula lepas cucian. Day cream plak light je. So perlu pakai sket aje secoet aje kat pipi kiri kanan, dahi , hidung and dagu. Lepas tu ratakan n mmg terus nampak flawless terus n yg penting ada SPF 45 . Takyah tepek bedak pun tak apa tau. Kalau tambah bedak harus la lagi cun melecun.


 Day Cream ni mmg duk pakai everyday almost 2 weeks tapi cam tu juger ..so mmg jimat . Nanti nak tanya Su n Anny kalau 1 bekas ni tahan berapa lama. Nampak gaya mcm ni tahan 2 3 bulan ni kan . So bayangkan la berapa jimatnya u ols .

Bau dia lembut dan wangi. So bila dipakai tak ada rasa macam topeng atau melekit. 

 yg putih ni adalah intensive repair cream, yg hijau plak adalah night cream. So selepas basuh muka bersih2 ...pakai toner n sapu nipis je night cream , lepas tu sapu intensive treatment cream n tido ngan comelnya hahahhaha.

Besok bangun muka rasa fresh je n lembut.




AnneSuraya Skincare ni 

- Bebas mercury dan selamat digunakan
- Diformulasi dari bahan semulajadi
- Sesuai utk semua jenis kulit
- Sesuai tak kira utk lelaki atau perempuan



Facial Cleanser 60ml
- Mengatasi kulit berminyak
- Memutihkan kulit tanpa pengelupasan
- Meratakan warna tona kulit
- Melicinkan kulit muka

Treatment Toner 30 ml
- Menghilangkan kotoran yang tertinggal
- Menyegarkan wajah
- Melawan bakteria penyebab jerawat
- Menganjalkan & mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori pori wajah

Day Cream 5g
- Menghalang sinaran UV SPF 45
- Mencerahkan kulit wajah
- Melembabkan kulit
- Menghilangkan parut, jeragat & jerawat

Night Cream
- Mencerahkan wajah
- Sebagai agen pelembab wajah

Intensive Night Treatment Cream 
- Menyingkirkan sel kulit mati
- menegangkan wajah
- Agen anti penuaan

Gamba before masa sebelum dpt AnneSuraya Skincare. Muka mmg tak pakai apa ..dah petang2 malas dah nak pakai bedak ke apa . Gamba after tu pakai daycream shj .

Si Sue siap pesan , Moon nko jgn lupa snap gambo before , karang nko tak nampak apa yg beza . Baik la cikgu...la la tu jugak aku snap walaupun nak nangis tgk muka sendiri omg so buruks. Tapi aku tabahkan hati hokey .






Tahu tak sekarang AnneSuraya Skincare tgh buat promo . Dia org bagi discount RM30 so set ni jadi RM 90 sahaja ( NP: RM120 )

So kalau sesiapa tgh tercari cari skincare utk masalah kulit boleh try AnneSuraya sebab tgh offer ....murah wooo dan skincare ini memang direka khas utk kulit wanita Asia


Loose item pun ada tau n harga seperti kat bawah k:


๐ŸŒธFacial cleanser RM30
๐ŸŒธToner RM18
๐ŸŒธDay cream RM20
๐ŸŒธNight cream RM25
๐ŸŒธIntensive treatment cream RM27
๐ŸŒธGlutathione bar wash RM30





ANNESURAYA SKINCARE 
SET 5 in 1 
Harga Asal : RM 120/ set
Harga Promosi : RM 90/ set 


Guna code "MOON"   
whats app  010-4314406
 utk dpt additional discount RM 10 

RM 80 satu set


Instagram : 

Facebook : 
Whatsapp Untuk Info dan Pembelian : 
010-4314406

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...